Home Hardver Hamarosan jön a WayteQ xPad-100

A Mobilaréna szerkesztőségébe már befutott a WayteQ legújabb, 10 hüvelykes táblagépe. A 7 hüvelykes készülék testvérére már sokan várnak, előzetesen lehetett tudni, hogy valamikor szeptemberben fog piacra kerülni.

A készítők nem csupán felnagyították a kisebbik modellt, hanem alaposan újragondolták. A 10 hüvelykes kijelző marad 4:3 arányú, de a körítésben újítottak a mérnökök. A beszámoló szerint az eddig oldalt lévő hardveres gombok (vissza, menü, home) átkerültek a készülék elejére, viszont érdekes módon nem a kijelző káva közepére, hanem kicsit elcsúsztatva. Továbbra is csak a készülék előlapján van kamera, a hátlap teljesen sima, tiszta.

Kép: Mobilaréna

A bekapcsoló gomb maradt a tetején, minden más pedig az oldalára vándorolt. Így itt található a hangerőszabályzó, töltőcsatlakozó, visszajelző LED, 3,5-es jack, miniUSB, HDMI és egy microSD kártyafoglalat. Az USB, ahogy kisebbik testvérénél, itt is képes host funkcióra, így az átalakítóval könnyedén tudunk pendrive-ot vagy egy kisebb (2.5) winchestert rákötni.  Mivel a hardver nem változott, így a HDMI kimeneten itt is akár 1080p jel is továbbítható.

Az xPad-100 ára egyelőre még nem publikus, ha minden igaz, ebből a modellből már lesz 3G-es változat is, így nem szükséges USB modemet magunkkal hordani, ha távol a wifi hálózatoktól szeretnénk elérni valamit a világhálón.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá