Home Játékok Angry Birds frissítés

A Rovio, az Angry Birds kiadója kigördített egy nagyobb frissítést az androidos verzióhoz. A játék hihetetlenül népszerű lett a Google platformján is, pár nap alatt több mint 2 millióan töltötték le.

Az új frissítés nem csak hibajavításokat tartalmaz, hanem igazi „Angry Birds” stílusban új tartalmat is felkínál. A játék 1.4.3 verziója immár támogatja a QVGA felbontású telefonokat is, így akinek eddig gondja volt a játékkal, például a kilógó elemek miatt, most reménykedhet abban, hogy most már hibátlan lesz az Angry Birds. A frissítés szintén gyógyírt jelenthet azoknak, akik fekete képernyővel és fehér felületekkel találkoztak Android 1.6 alatt.

A még jobb hír, hogy a frissítéssel megjelent a „The Big Setup” fantázianevű epizód, amely rengeteg új pályát, nagyobb madarakat, új „fejtörőket” és rejtett dolgokat tartalmaz.

3 hozzászólás to this post
  1. Vééégre T-Mobile G1-en is… megjelent a Market-ben. 🙂 Hosszú töltögetés után mintha 30%-os teljesítménnyel menne Galaxy S és Tab-hoz képest. 🙁

  2. hát nem igazán megy spicán. az előző verziónál hiányoztak dolgok a 3d miatt (a föld pl), most meg egyszerűen olyan lassú, hogy befagy az első pillanatban, de legalább látszólag van föld.
    ebben az a szomorú, hogy valószínűnek tartom, hogy a fele ennyibe kerülő vodafone 854-ön tökéletesen fut a dolog.

Szólj hozzá