Home Hírek ZTE Blade – újabb androidos telefon a T-Mobile-től

A T-Mobile újabb androidos mobilt mutat be a közeljövőben. A nagy nevek helyett most, egy itthon kevésbé ismert gyártó, a ZTE készülékéről van szó, egész pontosan a ZTE Blade-ről. A telefon várhatóan az alsó árkategóriában debütál, ahol a Samsung Galaxy 3 ellenfele lehet.

A Blade lelke egy 600 MHz-es Qualcomm MSM7227 processzor. Kijelzőjének a felbontására nem lehet panasz, 480×800 pixelben mutatja nekünk az Android csodás világát, ráadásul ha hinni lehet a specifikációnak a használt technológia AMOLED (Active Matrix OLED). Kamerája a szokásosnak mondható 3.1 megapixeles. Természetesen GPS, bluetooth és a wifi (b/g) is az alapfelszereltség része. Jó hír, hogy FM rádió, és szabványos jack dugó is helyet kapott a telefonon.

A telefonon Android 2.1-es verziót futtat. Pontos árról, és a forgalmazás kezdetéről nincs még információnk.

26 hozzászólás to this post
  1. hekkó ricsi bocs de csak ma neztem még az oldalt ha komolyán erdekel akor erre a email cimre irjal janez1@ citromail.hu vagy tel 30- 233 59 50

  2. Sziasztok.
    Hogy lehet az hogy a gps csak wifi-vel működik, különben a térképet nem adja be de érzékeli a mozgásváltozást, vagy útvonal tervezését elkezdi tölteni de soha nem fejezi be.

  3. Hello!
    Engem az érdekelne hogy lehet még vásárolni a t-mobile-ban?
    Mert a honlapon nem jelenik meg a vásárlás.
    A másik kérdés pedig hogy előfizetésben mennyibe kerül a mobil?

  4. Én is vettem egyet január elején,de el nem adnám semi pénzért.:)
    Csak az akku kapacitása gyengusz kicsit,de semmi sem tökéletes…
    A többi tulajnak,a T…o-ban kapni hozzá autós töltőt,vmi után gyártott,kemény 900ft-ért,és atós tartót,meg a 3 betűs barkács áruházban 600-1500-ig.
    Amugy a Sygic Aura a legjobb navi softver rá,tört verzában is megtalálható.:)

  5. Nekem már van és nagyon meg vagyok vele elégedve.Egy kiváló telefon gyors,megbízható és gyönyörű képeket is csinál.Tehát ez egy fantasztikus telefon. =D

  6. Sztem jó telefon. Igaz csak másokét tapogattam eddig. Kártyával ugyanennyiért Voda845öt árulnak, ami azért 320×240, és nincs GPU. De az is jó telefon, olyanom van november óta(ezt akkor még csak max Londonból törten lehetett volna, az meg hosszú lett volna), csak kell rá esetleg Custom Rom, mert úgy baromira begyorsul pár dolog. Amit Blade helyett vennék következő telefonként az egy Samsung Galaxy S de az leglaább 2x annyiba kerül.

Szólj hozzá