Home Programok Ingyen hívás lehetőség a Facebook Messengerben

Alig egy hete frissült a Facebook népszerű üzenetküldő alkalmazása. Akkor a csoportok menedzselésével bővült az app, most viszont egy sokkal fontosabb funkció került bele. Ingyen hívás lehetőség mindenkinek.

Az új funkció lehetővé teszi, hogy a Facebook ismerőseinket felhívjuk az alkalmazással. Az ingyenes hívás nyilván akkor valósul meg, amikor WiFi hálózaton vagyunk. A hívás opció mobilhálózaton keresztül is elérhető (vajon a szolgáltatók mit szólnak hozzá?), de ekkor természetesen számolni kell a forgalmazási költséggel. A Messenger hívás opció főleg azoknak lehet hasznos, akik nem szeretnének egy újabb alkalmazást feltenni a telefonra az ilyen ingyenes hívásokért, és például gyakran tartózkodnak külföldön, ahol a roaming díjak miatt a normál hívás túl drága lenne.

A Facebook Messenger eggyel tovább lépett, aminek vetélytársai biztos nem örülnek neki. Érdekes, hogy a Facebook kezében lévő What’s App üzenetküldő alkalmazásról is az a pletyka terjed, hogy hívás opcióval bővül.

appstore

Hasonló cikkek
12 hozzászólás to this post
  1. szeretném megkérdezni az ingyen hívásnál ha kék a telefon akkor hívhato , ha fakete nem hívhato nem elérhető. Ezt az illető személy állítja be??

  2. szeretném megkérdezni az ingyen hívásnál mikor kék valaki tehát hívhato, mikor fekete tehát nem hívhato. ezt a hívott állítja be???

  3. Persze…miért is ne.. Ismét a WP telefonok kapják meg utoljára az újítást….holott már több a WP-s mint az android felhasználó…tapstapstaps*

  4. Baszátok meg a jó kurva anyátokat hogy mindig a wp telok kapja meg ezt a frissitést a messenger re geciláda aljasok 👎

    • FERENC Ismerkedni szeretnék.felesleges köröket futunk.Csak azok jelentkeznek,akik akik nem akarnak ismerkedni.18-25közöttiek jelentkezését várom,simlisek kíméljenek.

Szólj hozzá