Home Hardver Megjelent a Lenovo ThinkPad Tablet

Megjelent a Lenovo androidos táblagépe, a ThinkPad Tablet, amelyet kifejezetten az üzleti felhasználóknak készített a cég. A gép belsejében egy NVIDIA Tegra 2 chip van, amely 1GHz-en ketyeg, 1 GB RAM társaságában. A kijelzője 10.1″-os, 1280×800 pixel felbontásra képes IPS panel, amelyet Gorilla Glass burkolat véd a karcolások ellen.

Csatlakozási lehetőségekre nincs panasz, 2 USB, egy micro USB SD kártyaolvasó és egy HDMI csatlakozó is található a készüléken. Akkumulátor üzemidejében nem tudtak csodát alkotni a cég mérnökei, egy átlagos napon 8 órát tudunk dolgozni feltöltés nélkül, amely nem emelkedik ki a mezőnyből.

Ami viszont hasznos extra, az a billentyűzetet tartalmazó tok (ehhez hasonlót egyébként mi is tudunk vásárolni a neten a táblagépeinkhez), amellyel gyorsan netbook megjelentést kölcsönözhetünk a gépnek. A billentyűzetes tok mellett egy stylust is kapunk, amivel könnyebb lehet az adatbevitel.

A Lenovo ThinkPad készüléken Android Honeycomb található, a legolcsóbb modell 500 dollár, ezért 16GB beépített tárat és wifi csatlakozási lehetőséget kapunk. A legdrágább kiadás ára sem elérhetetlen, 670 dollárért  32GB tárhely-et és még 3G modemet is tartalmaz a tablet.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá