Home Hardver Friss képeken a Moto 360

A Moto 360-ról amikor kiszivárogtak az első képek, sokan felhördültek, hogy ezt nem lehet megcsinálni, illetve hogy jaj de kár, mert végre egy okosóra, ami szép. Nos, úgy látszik, a Motorolának sikerült megalkotni a Moto 360-at, a végleges verzió kinézetre nem sokban különbözők a korábbi pletykákban található képekről. A Moto 360 szép, elegáns és nagyon friss. Kell! A most kiszivárgott képek Luca Viscarditól származnak, aki több napig próbálgathatta, tesztelhette a Motorola óráját.

Az okosórán a Google Android Wear fut, ami az Android egy picit módosított verziója, kifejezetten az ilyen, hordható eszközökhöz tervezve. Pontos specifikáció nincs az óráról, így nem tudjuk hogy milyen hardver hajtja, ellenben pár fontos és hasznos tulajdonságát tudjuk:

  • vezeték nélküli tölthető, (töltője olyan, mint a Nexus 4 dokkolója)
  • nincs a hátlapon töltőcsatlakozó
  • 2,5 napot kibír az akkuja az első benyomások szerint
  • vízálló, 30 percet kibír egy méteres mélységben
  • optikai pulzusmérő is van benne

Az óra bluetooth segítségével kommunikál a telefonunkkal, és a 4.3 vagy újabb Androidot futtató készülékre érkező értesítéseket már meg is tudja jeleníteni. Ha nem akarjuk kézzel vezérelni, hangunkkal is tudjuk irányítani (pontos nyelvek listáját nem tudni, de vélhetően angolul és még pár nagyobb nyelven tud az óra). Árát 250 dollár körül sejtik, de egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol lesz kapható a Moto 360.

 

 moto_360_2

 moto_360_1

 moto_350_3

Hasonló cikkek

Szólj hozzá