Home Programok Jelentősen olcsóbb a 1Password, most érdemes megvenni

(iOS) A jelszavak menedzselése életünk része. Manapság olyan sok webes alkalmazást használunk, hogy képtelenség lenne az összes jelszót fejben tartani. Egy jelszót használni minden oldalra pedig nem megoldás.

 

A 1Password az egyik legjobb – és valószínűleg a legdrágább – jelszó menedzsment szoftver a telefonunkra, és a számítógépünkre. Van persze más egyéb, olcsóbb, itt-ott talán valameddig ingyenes szolgáltatás, ám kétség kívül a 1Password kínálja az egyik legjobb megoldást erre a problémára.

 

A hétköznapi ára az alkalmazásnak (csak iOS-re) 17.99 dollár szokott lenni, így a mostani 7.99 dolláros ár igenis akciósnak tekinthető. Akit eddig tehát a tíz dollár feletti ár tartott vissza attól, hogy megvásárolja a 1Passwordot, használja ki gyorsan, hogy most tényleg nagyon jó áron szerezhető be.

 

 1password 1password2

Aki elsőre egy ingyenes alternatívát szeretne, annak meleg szívvel ajánlom a PasswordBox-ot, amely 25 jelszó tárolásig teljesen ingyenes, sőt további extra slotokat tudunk könnyen hozzáadni a fiókunkhoz, egy kis social reklámozással. A PasswordBox-ről fogunk később részletesen is írni, az elmúlt hetekben próbálgattuk az alkalmazást, és bátran ajánljuk azoknak, akik csak most csöppentek bele a jelszó-menedzselés világába, és nem akarnak azonnal pénzt költeni szoftverre. Ahogy a 1Password, úgy a PasswordBox is multiplatformon, és szinte az összes eszközünk használhatjuk, amik között a folyamatos szinkronizációnak hála egységesek maradnak az elmentett fiókjaink.

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá