Home Hírek Moto Migrate, immár iCloud támogatással

Új telefon vásárlásakor az egyik legfájóbb dolog a pénz kiadásán kívül a régi telefonon hagyott, szépen kialakult és belakott rendszer. Adataink átvitelére persze több megoldás is van, de ha pl. platformot váltunk (Android -> iOS), már sokkal nehezebb a dolgunk. A Motorola az utóbbi időben belehúzott, és egyre több olyan hardveres és szoftveres megoldást kínál, amelyekkel szép lassan a felhasználók szívébe lopja magát, és könnyen lehet, hogy hamarosan ő lesz a „legcoolabb” okostelefon gyártó.

A legújabb jó hír a gyártó felől, hogy migráló alkalmazásukba beköltözött a Moto Maker-ből már ismert iCloud támogatás. Ennek a megoldásnak a segítségével iCloud fiókunk tartalmát tudjuk a Google felhőjébe átvinni. Ezek az adatok például a képek, videók, sms és hívás előzmények, kapcsolatok, illetve naptár események. A Moto Migrate természetesen a Motorola készülékeit támogatja csak: Moto X, Moto G, Droid Maxx,Droid Ultra, illetve a Droid Mini.

Persze, lássuk be, azért nem valószínű, hogy emiatt iOS felhasználók ezrei váltanak Android-ra és vele együtt így Motorola készülékre, de az biztos, hogy könnyebbé teszi a váltást, esetleg a döntést.

gplog

Szólj hozzá