Home Hírek Elkezdődött a munka az új CyanogenMod verzión

Azért senki se kezdje el lelkesen keresni a ROM-ot, egyelőre még semmi ilyenről nincs szó. A hír inkább csak egy megerősítés, amiben a csapat jelezte, hogy igen, tudnak az Android 4.4-ről ők is, és igen foglalkoznak vele. Nagyjából még a 4.4 megjelenés napján valószínűleg emberek ezreiben merült fel ugyanis az a kérdés, hogy jó-jó, de mikor lesz ebből CyanogenMod verzió?

A csapat tehát hivatalosan is bejelentette, és útjára engedte a CM11-et, aminek az alapja természetesen a friss Android KitKit. A fejlesztés nyilván azzal indul, hogy megvizsgálják az új kódokat, és elkezdik portolni az új Android verzióra a CyanogenMod speciális funkciót. Ezek között persze van számtalan olyan, amely könnyen átdolgozható 4.3-ról 4.4-es Android alá, de valószínűleg akadnak olyanok is, amelyek a megváltoztatott dolgok miatt kicsit bonyolultabbak, nehezebbek, és így több ideig is tartanak.

Annyi biztos, hogy a srácok munkájában nem fogunk csalódni, és nekik hála valószínűleg több olyan készülékre fog előbb-utóbb megjelenni az Android 4.4, amelyet a gyártója már „cserben” hagyott.

 

Szólj hozzá