Home Hírek Hurrá, hurrá jön az iGO primo a Play Store-ba!

A „Navigálj Gyurcival” című navigációval és androiddal foglalkozó blogon olvasható az a hír, miszerint hamarosan eljöhet a navigációs Kánaán az Android világába, érkezik az iGO primo. Mint ahogy az tudható, az iGO-nak nincsen még hivatalos, a Play Store-ból letölthető androidos verziója.

A blogon olvasható információk szerint ez hamarosan megváltozik, 2014 első felében, a NavFusion-t támogató készülékek megjelenésével egy időben ugyanis megjelenik a Google alkalmazásboltjában a megvásárolható iGO for Android. Az iGO primo egyébként néhány országban, bizonyos androidos készülékekre előretelepítve már eddig is elérhető volt, de most már gőzerővel azon dolgoznak, hogy a közeljövőben ennél sokkal több helyen és készüléken, „globálisan” elérhető legyen navigációs szoftver.

Sokakban felmerülhet a kérdés egyébként, hogy egyáltalán szükség van-e még az iGO-ra? A „kocka” navigálóknak ott a Google Maps, amely folyamatosan frissül, és napról napra többet tud, de a Google térkép alkalmazása mellett több más gyártó navigációs alkalmazása is elérhető már jó ideje. Az iGO tehát meglehetősen késve fog erre a piacra belépni, meglátjuk, hogy a név mellett tud-e valami más extrát is hozzátenni a szofteréhez, amitől kelendő lehet.

 

Szólj hozzá