Home Hardver Hivatalos: itt Samsung okos órája, a Galaxy Gear

Ma rántotta le az Unpacked rendezvényén a Samsung okosórájáról a leplet. A Samsung Gear kicsit másképpen néz ki, mint ahogy azt a korábbi kiszivárgott képek és tervek alapján sokan várták.

A Gear 1.63 hüvelykes, AMOLED kijelzőt kapott, ami nem hajlított. Mérete alapján a legtöbb normál méretű csuklóra kényelmesen illeszkedik. Az apró kijelző felbontása 320 x 320 pixel, ami alapján a sűrűsége 277 ppi, ami igazán elfogadható. Az órán 2 megapixeles kamera van, ami képeket, illetve 10 másodperces (720p) videókat képes rögzíteni (hello Vine és Instagram).

Samsung-Galaxy-Gear

A Gear apró készülékházában egy 800 Mhz-es processzor dolgozik, 512 MB RAM társaságában. Emellett 4 GB beépített tárhely áll rendelkezésre. A gépben 315mAh akkumulátor dolgozik. A Gear Bluetooth 4.0 segítségével képes kommunikálni a külvilággal. A Gears-re induláskor közel 70 partner hoz alkalmazást, többek között az Everneto, a Path, a RunKeeper, és az Ebay.

És akkor jöjjön a rossz hír, a Galaxy Gear jelenleg csak a (frissen bemutatott) Note 3, illetve a Note 10.1 készülékekkel kompatibilis. Később a Galaxy S3, S4 és Note II készülékekkel is használható lesz, de csak az Android 4.3-as frissítés után. A Galaxy Gear a Bloomberg információi alapján 299 dolláros áron lesz megvásárolható.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá