Home Hírek Ma este ismét Okostelefon Akadémia

Lánykori nevén Android Workshop, de inkább már Okostelefon Akadémia néven ismerhetjük a Telenor visszatérő eseményét. A ma esti részben a fő hangsúly a biztonságon lesz, mobilvírusokról és  láthatatlan kártevőkről hallgathatunk érdekes előadások szakértőktől. 

okostelefon

Az esemény egy igazi újdonsággal, a Firefox OS bemutatásával kezdődik, ahol a Mozilla munkatársainak részvételével kerekasztal beszélgetésbe is bekapcsolódhatunk.

Lesz még androidos és windows phone-os meetup is, a két nagy hazai portál szervezésében, így mindenki szíve szerint választhat, melyik operációs-rendszer beszélgetésébe kapcsolódik be. Ezek után meghallgathatjuk a Mobilaréna csapatának MWC élménybeszámolóját, ahol egy eddig még nem vetített videót is megtekinthetünk a kongresszusról.

A rendezvény ideje alatt természetesen ott lesznek a készülékgyártók, így például a vadonatúj Blackberry Z10-et és a Firefox mobilokat is megtapogathatjuk.

Az Akadémia  este 6 órakor kezdődik a budapesti Akvárium Klubban. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékod jelezd a socialmedia@telenor.hu email címen (talán még időben lesz)!

Szólj hozzá