Home Programok Megjelent a Carbon for Android

Twitter kliensből valahogy soha sem elég, mindig jönnek újabbak, és jobbak. Sokan várták már a Carbon for Android megjelenését, ami egy újabb Twitter alkalmazás, ami egy kicsit másképpen kezeli a dolgokat, mint a többi kliens. Hétvégén végre hivatalosan is megjelent az alkalmazás, amely szerencsére ingyenesen elérhető a Play Store-ból.

Az alkalmazás erősen épít a gesztusokra, amiknek segítségével könnyebben és hatékonyabban tudjuk kezelni az appot. Például két újjal fel vagy le scrollozzással a lista aljára vagy éppen tetejére tudunk ugorni, míg balra húzással a profilokat érjük el. Amiben „másként” működik az app a készítőjük szerint, hogy a többi Twitter klienstől eltérően itt mindent egy helyen találunk meg. Listák, kedvencek, trendek és profilok. Mindent egy felületről és könnyedén tudunk elérni. Nehéz ennél jobban megfogalmazni, mindenki próbálja ki, hiszen az app ingyenes, nincs mit veszteni.

 carbon_twitter   carbon_twitter_2  carbon_twitter_3

Egyetlen fájó negatívum számunkra, hogy jelenleg csak telefonokra érhető el, a táblagépekre optimalizált verzióra egyelőre várni kell.

Letöltés: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotsandlines.carbon&

Hasonló cikkek

Szólj hozzá