Home Játékok Már mindenki számára elérhető a Mirror’s Edge

Lejárt a Mirror’s Edge Nokia exkluzivitása, és immár minden Windows Phone felhasználó számára elérhetővé vált. A játék annó, amikor megjelent a népszerű konzolokra és PC-re, meglehetősen nagy zajt csapott, így joggal várhatjuk, hogy a mobil verziója is nyújt legalább akkora élményt.


mirrors_edge

A játék még tavaly debütált, de akkor sokak bánatára csak a Nokia készülékeken volt elérhető. Most azonban már más is kipróbálhatja, illetve ha megkedveli, akkor 710 forintért meg is veheti. A szoftver jól optimalizált, így az olcsóbb, gyengébb hardverrel felszerelt Windows Phone-okon is bátran futtatható. Arra azért készüljünk fel, hogy több mint 160 MB-ot kell letölteni, így 3G-ről kétszer is gondoljuk meg, hogy nekiállunk-e.

mirror_edge_2

A helyszín és a megjelenés nagyon hasonlít az eredeti játékra, így aki azzal játszott már, ismerős környezetben találja magát. Az irányítás nem egy bonyolult feladat, sok dolgunk egyébként nincs. Főhősünk önállóan fut, csak „elindítani” kell. Amikor valami elénk kerül, általában egy felfelé húzással tudjuk átugorni. Magasabb tárgyak alatti átcsúszásra, illetve nagyobb ugrásoknál a földre érkezés tompítására pedig lefelé kell húzni a képernyőn az ujjunkat. Nyugalom, ha érthetetlen, ott a tutorial a játék elején, ami megtanítja az egészet. A bevezető mellett mindösszesen egyetlen rövid fejezet van a demo-ban, ami könnyen kivégezhető, ám arra talán alkalmas, hogy eldöntsük: kell-e nekünk ez a játék. Ha azt vesszük, hogy XBOX Live játékról van szó az EA tálalásában, talán nem is olyan sok a 710 forint. Pár napos szórakozásra biztosan elég a Mirror’s Edge, talán még ahhoz is kedvet kapunk, hogy az eredetit leporoljuk.

Letöltés: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/mirror-edge/b07473fc-585f-4a3d-b4b8-5be5237c0a9b

Szólj hozzá