Home Hírek Jön a Star Wars-os Angry Birds

Aki esetleg azt gondolta, hogy a Rovio a Bad Piggies megjelenésével egy kicsit pihenteti a dühös madarakat, és tényleg a zöld malacokra koncentrál, az tévedett. Pár napja ugyanis jött a hír: új Angry Birds epizód várható novemberben, most éppen Star Wars köntösben.

Az epizódhoz a Rovionál átrajzolták a madarakat, a játékban felismerhetjük majd Han Solo, Luke Skywalker és kötelező jelleggel Darth Vader figuráját is. A játékot hivatalosan támogatják a Lucasfilm-nél, a rész címe is Angry Birds: Star Wars lesz.

A szokásos módon első körben iOS és Android platformokon lesz elérhető (november 8-án) a játék, később azonban PC (Windows 8) és Windows Phone platformokon is elérhető lesz. (Bár csendben tegyük hozzá, a Bad Piggiesnél is erről volt szó, azóta viszont nincs túl sok hír a WP-s verzióról.)

További „apró” érdekesség, hogy a játék promo oldala most nem egy sima domain-en van, hanem a Rovio összeállt a népszerű mikroblog szolgáltató Tumblr csapatával, és ott készítették el a Star Wars-os rész oldalát.

Szólj hozzá