Home Hírek Koin – Hogy tudd, hol a pénzed

Mindig öröm, ha egy igazán hasznos, és jól kinéző alkalmazásról számolhatunk be. Az pedig külön örömmel tölt el, és jól esik, ha ez a szoftver történetesen magyar. A Koin esetében mindkét állítás igaz, mert egy remek alkalmazásról beszélünk, amit hazánk fiai készítettek.

Sok kiadáskezelő programot próbáltam már az évek alatt, de valahol valami mindig hiányzott. Ha éppen magyar valutát is ismert az app, akkor a biztonsági mentés volt elérhető, ha minden rendben volt a mentés körül, akkor az exportálás hiányzott.

Nem állítom, hogy a Koin a tökéletes megoldás, viszont nagyon sok pozitív tulajdonsága van. Az természetesen magától értendő, hogy a különböző költéseket különböző címkék alatt tudjuk vezetni. Egy kiadáskezelő programnál fontos az egyszerű felviteli lehetőség és a könnyed áttekintés. A Koin ezekből is jól vizsgázott. Jó magam egy kis diagramm fétissel vagyok megáldva, de szerencsére az alkalmazás ezeket az igényeimet is kielégíti, hiszen heti, havi vagy akár éves nézetben is készíthetünk grafikonokat.

 

Biztonsági megoldás van, a kiadásaink történetét ráadásul akár jelszóval is védhetjük, így illetéktelen kezek nem férhetnek hozzá az „érzékeny” adatokhoz.

A fejlesztők ráadásul nyitottak az új javaslatokra, akinek valami nagyon hiányozna az alkalmazásból, az írhat a support oldalra, ahol pár jó ötlet már össze is gyűlt, sőt többjük már „tervezett” státuszban van. A Koin weboldala legalább annyira szépen is igényesen lett egyébként összerakva maga az alkalmazás, látszik hogy szakértők dolgoztak rajta.

Letöltés:

5 hozzászólás to this post
  1. Szép kis alkalmazás, de mivel nem kezeli a különböző számlákat (készpénz, folyószámla, különböző kártyák) így nem sok mindenre használható 🙁

Szólj hozzá