Home Sajtóközlemények LG T385 – Egyszerűen közösségi

Az LG Electronics legújabb mobilja a LG T385 a gyártó saját szoftverét futtatva nyújt okos funkciókat és a közösségi oldalakat használókat célozza meg. A készülék Facebook, Twitter elérést, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, valamit több nap készenléti időt kínál, mindezt három színben. A mobil a Blue Mobile kínálatában és a Saturn üzleteiben kapható jelenleg.

„Az LG T385-ös saját operációs rendszerrel ellátott mobiltelefont azoknak tervezték, akik okos funkciókat szeretnének, de nem vágynak Androidos vagy Windows Phone 7-es készülékre.” — nyilatkozta Piro Péter az LG Electronics Magyar Kft. regionális mobilkommunikációs értékesítési vezetője. — „Ez a telefon divatos, könnyű kezelni és töltés nélkül több napig rendelkezésre áll.”

Az LG Electronics legújabb Magyarországon kapható mobiltelefonja a gyártó saját operációs rendszerével fut. A fiatalos készüléket közösségi kapcsolattartásra optimalizálta a gyártó, így elérhetők rajta olyan népszerű oldalak, mint a Facebook, a Twitter és a YouTube. Ehhez nyújt segítséget a Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolat. A 3,2 inches érintőképernyőn kényelmes a weben történő böngészés és az üzenetek olvasása egyaránt. Az On Screen Phone funkció használatával egyszerű áthúzással oszthatók meg tartalmak a telefon és a PC között, illetve hosszabb üzeneteket vagy Facebook állapotfrissítéseket is könnyebb a számítógép billentyűzetén írni. A Live Update funkció pedig segít, hogy ne maradjunk le semmiről, hiszen a funkció értesít a Facebook és Twitter frissítésekről. Az időjárást és az elmulasztott hívásokat pedig a „Weather widget” és a „Missed Call Alert” jelzik.

 

Főbb termékjellemzők:

  • Ÿ   Hálózat: 850/900/1800/1900
  • Ÿ   Méret: 103 x 59,5 x 10,7 mm
  • Ÿ   Súly: 96g (akkumulátorral együtt)
  • Ÿ   Kijelző: 3,2 inches, TFT kapacitív érintőképernyős QVGA
  • Ÿ   Operációs rendszer: LG A-osztály (2.n)
  • Ÿ   Memória: 2GB / 1GB, 50 MB (Micro SD kártyával 16 GB-ig bővíthető)
  • Ÿ   Kapcsolat: Bluetooth, Wi-Fi
  • Ÿ   Kamera: 2M FF
  • Ÿ   Akkumulátor: akár 560 óra készenléti és 15 óra beszélgetési idő
8 hozzászólás to this post
  1. nekem is ilyen telefonom van kb. 3 hónapja!fantasztikus telefon,nagyon meg kedveltem és igeen,android nélkül is remek!! 😀

  2. Miért nem tudok videot nézni youtubon? Java script be van kapcsolva! Kapcsolodasi hibat ir ki. Köszi ha valaki tud segiteni!

  3. nagyon jó telefon és szép is, de olyan alkalmazásokat mint pl a viber nem lehet rá letölteni, sem pedig a facebook messengert .. vagy csak én nem tudom letölteni? szerintem ennyiben lenne jobb androidosan 🙂

  4. Nekem is van ez a telo ,én klipet térképet nem tudok letölteni sehogy sehonnan. pedig jó volna! Játékokat igen zenét is sikerült már.

Szólj hozzá