Home Játékok Jönnek a Rossz Malacok

A pletyka, amelyet maga a Rovio indított el, igaznak bizonyult, a cég Facebookon jelentette be hivatalosan, hogy jön az Angry Birds folyatása, a Bad Piggies. Ez azonban végre nem egy újabb rókabőr az eredeti játékról, hanem egy teljesen más felállás, madarak helyett most a malacokkal leszünk.

A Rovio minden kétséget kizáróan a mobilos játékok koronázatlan királya. Már majdnem három éve tart az Angry Birds őrület, és úgy látszik, nem is nagyon fogják tudni abbahagyni. A már több mint egymilliárd letöltést generált játék számtalan kiegészítőpályán és extra kiadáson van túl, de Rovio most végre megpróbál valami egészen újat csempészni a játékélménybe.

A Bad Piggies című játékban fordul a kocka, és kis zöld malacokkal leszünk. A hírek szerint az óriás csúzli is eltűnik, a madarak azonban várhatóan maradnak. Ennél több információ jelenleg nincs a játék menetéről. Az biztosra vehető, hogy a már jól bevált logikai és ügyességi vonalon fog tovább mozogni.

Szeptember 27-én Androidon, iOS-os és Mac platformokon fog debütálni, de a „Windows 8 és PC” verzió is hamarosan el fog készülni. Abba is biztosak lehetünk, hogy a Facebookot sem hagyják ki, hiszen az Angry Birds-nek ott is nagy sikere van.

Szólj hozzá