Home Sajtóközlemények Sony Xperia go – strapabíró és vízálló okostelefon

A Sony Mobile bejelentette az Xperia™ család legújabb tagját. Az Xperia go okostelefon azon felhasználóknak készült, akiknek a széleskörű funkcionalitás mellett az egyedi dizájn is ugyanolyan fontos egy strapabíró és vízálló készülék esetében. Az új készülék karcálló kijelzővel rendelkezik, sőt még vizes kézzel is könnyedén és pontosan kezelhető. Az új készülék ezeken felül az International Protection (IP) * értékelésében is megkapta a por- és vízálló minősítést.

Kis kitérő azoknak, akik nincsenek képben ezzel a minősítéssel: IP67 = Teljes mértékben védett por ellen és vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15 – 1m között 30 percig). Tehát egy könnyed mosogatóba ejtést, vagy a Balatonparton sörrel való leöntést nevetve túléli a készülék, és még rizs közé sem kell tenni.

Növekvő fogyasztói igények a strapabíróbb és vízálló készülékek iránt

Számos iparági felmérés azt mutatja, hogy egyre fontosabb jellemzővé válik a tartósság és a vízállóság az okostelefont vásárlók döntéseinél. A Mobile Marketing Data Labo által nemrég Japánban végzett kutatás** is kiemelte, hogy a vízállóság a harmadik legfontosabb tulajdonság az okostelefon tulajdonosok körében. Egy, a Sony Mobile Facebook rajongói között végzett felmérésben pedig a válaszolók egyharmadánál a tartósság az egyik legfontosabb vásárlói döntést befolyásoló tényező volt az okostelefonok kiválasztásánál.

Az Xperia go főbb tulajdonságai

  • 3.5”Reality Display kijelző Mobile BRAVIA® meghajtóval a mindig éles és tiszta képekért
  • 5 megapixeles kamera gyorsfotó funkcióval, mellyel készenléti állapotból is alig több mint egy másodperc a képkészítés
  • Karcálló ásványiüveg kijelző, mely vizes kézzel is könnyedén és pontosan kezelhető.
  • Az okostelefonok körében elérhető legmagasabb szintű por- és vízállóság – IP67 minősítés
  • 1 GHz-es kétmagos processzor a gyors teljesítményért
  • Android 2.3 (Gingerbread) operációs rendszer, később Andorid 4.0-ra (Ice Cream Sandwich) frissíthető
  • Elérhető színek: fekete, fehér és sárga.
  • Az Xperia go az amerikai piacokon „Xperia advance” néven kerül forgalomba.

(Sajtóközlemény)
A sajtóközleményeket az android@rook.hu e-mail címre várjuk.

Szólj hozzá