Home Hírek Nokia Lumia 610 a Telenornál

A Nokia legkisebb gyermeke, a Lumia 610-es a Telenornál is elérhetővé vált. Érdemes megfontolni azoknak, akik most éppen új okostelefont keresnek, hiszen alacsony áron egy jó minőségű, és bő szoftverkörítéssel ellátott készülékhez juthatnak.

A finn gyártónál a Lumia 610 a legkisebb és éppen azért a legolcsóbb modell is. A készülék központi egysége egy 800Mhz-es változat, amelyet „csupán” 256 MB RAM támogat. Az andoroidosok ezen biztosan nevetnek, de akik jól ismerik a WP7 világát, azok tisztában vannak vele, hogy a kellően optimalizált rendszernek hála a készülék ilyen paraméterekkel is jól és zökkenőmenetesen futtatja a Windows Phone operációs rendszert. A kis finn harcos a 8GB belső tárhellyel és a legfrissebb Tango verzióval érkezik, amelyet kiegészítenek a Nokia saját alkalmazásai, így például a cég saját autós Navigációs rendszere. A telefon mindemellett több színben is elérhető.

Két éves „L” kategóriás előfizetéssel már 0 Ft-ért elhozható, de a legkisebb,  XS-es csomag esetén is csupán 29.000 forintot kell a boltban hagyni. Kártyás csomagban már drágábban, 69.990 Ft-ért vihető haza, de ne feledjük, hogy ezért egy navigációt is kapunk.

Szólj hozzá