Home Hírek Már itthon is előrendelhető a Samsung Galaxy S III

A dél-koreai cég új zászlóshajója már előrendelhető hazánkban is, ráadásul mindjárt két szolgáltatónál is. Beváltották tehát az ígéretüket a cégnél, és sok országban, sok szolgáltatónál indították útjára a Galaxy S3-at. 

Itthon a Telenor és a T-Mobile nagyjából egy időben jelentette be, hogy már előrendelhető a készülék. Az Android 4.0-át futtató, 4.8 hüvelykes (egyesek szerint már-már túl nagy) kijelzővel szerelt csúcsmobilt a Telenor-tól már 39.990 forintért elhozhatjuk, de ezért az ‘Okostarifa 1000’ csomagra leszünk kénytelenek előfizetni (havidíja 16.990 Ft).

A T-Mobile ennél kicsit drágábban kínálja a telefont, 49.990 forintot kell a pénztárban hagyunk, és a Mozaik XXL díjcsomagra kell (hasonlóan egyébként a Telenornál) 2 évre befizetnünk. Ennek a csomagnak a havidíja pedig nem kevesebb, mint 20.000 jó magyar forint.

Gyorsan nézve tehát most a Telenornál járunk jobban, de természetesen ezt csak a készülék és az előfizetések árának az összehasonlítása alapján mondjuk. Aki ennél többre kíváncsi, az keresse fel a két szolgáltató oldalát.

Szólj hozzá