Home Játékok A hét játéka: Greedy Spiders

Mai alanyunk nem friss, viszont annál szórakoztatóbb. A cuki állatos vagy madaras játékok után számomra szinte üdítő volt, hogy most csúnya, szőrős pókokkal és legyekkel játszhatunk. A Greedy Spiders ezenfelül végre valami új, valami egyedi a piacon (nyilván a maga idejében) és nem akar hasonlítani semmi más éppen sztárolt játékra.

Feladatunk röviden és egyszerűen: megmenteni a pók hálójába akadt legyeket. Játékmenet leginkább a „körökre osztott”-nak felel meg, ugyanis egyet lépünk (vágunk szét egy hálót), egyet pedig a pók barátunk. Úgy kell ügyeskednünk, hogy a lehető legkevesebb vágással oldjuk meg a pályákat. Minél jobbak vagyunk, a program annál több csillaggal díjazza játékunkat, és hamarabb érhetünk el újabb szintekre.

A Greedy Spiders tökéletesen ki tud kapcsolni, ugyanakkor pallérozza az elménket. Az első pár pályán még könnyedén át tudunk jutni, később aztán egyre nehezedik a feladat, több bogár, több pók lesz egyszerre, és az is előfordulhat, hogy egy pályának csak egyetlen egy megoldása van, nagyon nem mindegy, hogy mit, milyen sorrendben vágunk el.

A játék ingyenes, és fizetős változata is elérhető az Android Marketben. Aki nem akar 200 forintot fizetni a teljes verzióért, annak be kell érni az első két szinttel, de ez is több mint 60 pályát, sok sok szórakozást és fejtörést rejt magában.

Letöltések:

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá