Home Játékok Játékajánló: Spider Jack

Kétféle ember van. Egyik, aki szereti a pókokat, és a másik, aki irtózik tőlük. Akik az utóbbiak közé tartoznak, azok csak óvatosan olvassanak tovább, bár ígérem nem lesznek durva képek és részletek.

A Spider Jack tulajdonképpen az egyik legaranyosabb pókos játék, amivel találkoztam. Itt mi most kivételesen a szőrős lábú barátunk oldalán állunk, és a feladatunk hogy megetessük. Aki játszott már a Cut the Rope című játékot, annak bizonyára a játékmenet ismerős lesz. Játékosként azon kell dolgoznunk, hogy a békánk, akarom mondani a pókunk a lehető legtöbb legyet kapja be. A vacsorához különböző felfüggesztéseken keresztül tudunk eljutni, de a már előbb említett Cut the Rope című játékból ismerős buborék is segítségünkre van. Ahogy az lenni szokott, a legtöbb hasonló ügyességi játékokban, az egyes pályákat itt is különböző „szinteken” tudjuk megoldani.

A cél természetesen az, hogy úgy jussunk el a pálya végére, hogy közben lehető legtöbb csillagot gyűjtsük össze. 75 különböző pálya áll rendelkezésünkre, és a feladtunk időről időre nehezedik. A garantáltan unaloműző játék ingyenes verziójában 18 pályát próbálhatunk ki.

Spider Jack XBOX Live támogatással rendelkezik, úgyhogy gyűjthetjük a különböző archievementeket is. A játékot lehetőségünk van tehát kipróbálni, ha megtetszik, akkor a teljes verzióért kicsivel több mint 700 forintot kell fizetnünk. Hogy sok? Ha az Android verziót nézzük, akkor igen, hiszen ott nagyjából 200 forintba került a játék. Ha viszont azt nézzük, hogy egy minőségi játékot kapunk, amivel több órányi időt tölthetünk el, akkor nem. Bár ezt jobb, ha mindenki maga dönti el.

Szólj hozzá