Home Programok Megjelent a Chrome Androidra – Letöltés

A Google 2008-ban indította a Chrome projektet, és végre az Android platformon is elérhetővé tette a sokak által kedvelt böngészőt. Szerencsére nem csak egy újabb egyszerű böngészővel gyarapodott a piac, hanem – valószínűleg – az egyik legjobb asztali böngésző érkezett meg a mobil platformra. Sajnos egyelőre csak limitált az elérhetősége, de az APK nyilván hamar kiszivárgott, így könnyedén telepíthető már azokra a magyarországi készülékekre is, amelyek teljesítik a hardveres és szoftveres követelményeket.

 

De milyen élményt és milyen funkciókat hozott a Chrome Androidra?

  • Minden eddiginél gyorsabb böngészés, keresés, scrollozás.
  • Egyszerűsége abban rejlik, hogy újragondolták a tab-okat, így a Chrome megoldás jól használható kisebb és nagyobb kijelzővel rendelkező telefonokon is. A tabok között nagyon egyszerűen és gyorsan válthatunk, és bármikor könnyedén újat is nyithatunk. A tabokat egyszerűen be is zárhatjuk, csak ki kell húzni a képernyőről. Tényleg minden egyszerű és magától értetőő.
  • Sync – a program lehetőséged ad arra, hogy asztali számítógépeinkkel összekössük. Elég csak minden gépen bejelentkezni a Chrome-ba (belépett Google fiók a böngészőben nem elég), és máris elérhetőek a könyvjelzőink, a nyitott tabok, és a keresési előzmények is.

A Chrome Beta elérhető a Marketből, de ahogy említettük, nem mindenkinek. A böngésző egyelőre csak Ice Cream Sandwich operációs rendszerre tölthető le, és a Google földrajzi korlátokat is tett a Marketre. További részletek a hivatalos blogpostban: http://chrome.blogspot.com/

Letöltés:

Hasonló cikkek
2 hozzászólás to this post
  1. Ennek apropóján jó lenne egy összehasonlító tesztet olvasni az Androidra jelenleg elérhető böngészők legújabb verziójával. Elég régen nem láttam ilyesmit.

Szólj hozzá