Home Játékok Megérkezett a Real Football 2012 Android-ra is!

A Gameloft, vezető nemzetközi digitális és közösségi játékgyártó cége bejelentette, hogy a Real Football 2012 játéka az iOS után androidos készülékeken is elérhetővé vált. A játék elindítása alkalmából a cég egy különleges játékpromócióra is felhívta a figyelmet, amely a Gameloft Facebook  oldalán, valamint a Gamestar oldalán zajlik a mai naptól. Az egyhetes játékok fődíja nem más mint egy eredeti, dedikált David Villa mez, ezenkívül sorsolásra kerülnek a legnépszerűbb Gameloft játékok is a rajongók számára.

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan meghatározó gamer magazinnal működhetünk együtt, mint a Gamestar. Reméljük, hogy minél többen fognak csatlakozni a játékunkhoz, hiszen a főnyeremény nem más, mint egy dedikált David Villa mez!” – mondta Arnaud Vezin, a gameloft magyarországi képviselője.

A Real Footbal 2012 megjelenése alkalmából szervezett játékban kétféleképpen lehet részt venni. A mai naptól, tehát február 13-tól öt napon át 5 kérdésre kell helyesen válaszolni a Gamestar oldalán David Villáról, a helyesen válaszolók pedig megnyerhetik a játék fődíját, a Real Football arcának eredeti, dedikált mezét. Ezzel párhuzamosan pedig szerdától a Gameloft Real Football versenyt indít Facebook oldalán, ahol a résztvevők feltölthetik egyénre szabott, 3Ds játékos karaktereiket. A  legnépszerűbb nevezők prémium Gameloft játékokat nyerhetnek, valamint szintén megszerezhetik a David Villa mezt.

A Real Football 2012 különlegessége, hogy a játékosok a személyre szabott beállításon keresztül nem csak egyedi játékosokat hozhanak létre, de több ezer valódi játékos, 350 csapat és 14 ligabajnokság között is válogathatnak, beleértve Anglia, Spanyolország, Franciaország, Németország és Dél-Amerika csapatait. Az online frissítések folyamatos naprekészséget biztosítanak a legújabb játékos átigazolásokkal és felállásokkal.

A Real Football 2012 legújabb kiadása olyan új funkciókkal bővült, mint például a visszajátszás, egyedi szettek, futball hírek és még sok más. A játék ingyenesen letölthető, de természetesen lehetőség van különböző extrák megvásárlására is, azonban a játék maga ezek nélkül is igazi játékélményt nyújt.

A Real Football 2012 a következő újdonságokkal rendelkezik:

  • Az új játéktechnológia lehetővé teszi, hogy a játékosok újrajátszák a hírcsatornában található bármely meccset
  • A játékosok egyéni csapatmezeket és játékosokat hozhatnak létre, majd megoszthatják ezeket a közösséggel
  • A legfrissebb futballhírekről a goal.comas.com és a sports.fr. hivatalos hírcsatornáiról <http://www.fonearena.com/blog/44404/gameloft-launches-real-football-2012-for-iphone-and-ipad-for-free.html>  értesülhetnek a játékosok a játékon belül. A játékosok kommentelhetnek, feltölthetnek képeket és videókat, valamint beszélgethetnek a barátaikkal is
  • Sokkal kifinomultabb és realisztikusabb grafika mind a játékosok, mind a stadionok részéről
  • Több, mint 700 motion-capture (avagy digitális mozgásrögzítés) alapú animációt tartalmaz a játék, amelyek alkalmazkonak a játékosok képességeihez és pozíciójukhoz
  • A továbbfejlesztett AI-nak köszönhetően a csapattársak és az ellenfelek is kifinomultabban mozognak
  • Új effektek és kivágott jelenetek találhatóak a játékban a TV-szerű élményért
  • Különböző játékmódokra is lehetőség van, ilyen például a menedzser mód, gálameccs, ligák és különböző nemzetközi kupák, de gyakorlásra is alkalom nyílik tréning módban

(Sajtóközlemény)
A sajtóközleményeket az android@rook.hu e-mail címre várjuk.

Szólj hozzá