Home Hírek Hamarosan jön a Galaxy S3

Ha hihetünk a BGR híreinek, a Samsung a Mobile World Congress-en mutatja be a nagyközönségnek legújabb zászlóshajóját, a Galaxy S3-at. Sokat nem kell már aludnunk addig, és a nagyjából egy hónap alatt még tisztulhat a kép, de érdemes összeszedni, mit tudunk eddig a telefonról.

Az első félhivatalos információk már tavaly ősszel megjelentek a készülékről. Akkor egy belső használatra készített Samsung prezentációs kép járta be a világot, ahol megmutatta magát az S3.  Az akkor felszínre kerülő részletek egyébként azóta nem sokat változtak, a legújabb pletykák is csak megerősíteni tudják az akkori információkat.

Kijelzője most már minden bizonnyal 4,6 hüvelykes Super AMOLED Plus modell lesz, a felbontását pedig 1280×720 pixelre várják. A központi egysége valószínűleg egy 1,8GHz Exynos 4212 processzor lesz, amely még mindig csak két magos. (Több forrás várja már egy 4 magos Samsung modell megjelenését, és az S3-at is várják páran quad-core CPU-val de részünkről ezt nem tartjuk elképzelhetőnek.) Hogy a tempóból ne fogyjon ki az S3, a gyártó valószínűleg 2GB RAM-ot fog pakolni a készülékbe. Ez a két hardver már szinte garancia arra, hogy a készülék villámgyorsan működjön.

Operációs rendszere egyértelműen az Android 4.0, azaz az Ice Cream Sandwich lesz. Számunkra nagy kérdés, hogy vajon lesznek-e még fizikai gombok az előlapon, vagy az S3 megörökli a Nexus formáját, az ívelt készülékházat, és ezzel együtt a kapacitív gombokat.

 Update: ahogy nagyon helyesen jeleztétek, csúszik a megjelenés. Bocsi!

2 hozzászólás to this post
  1. Apró probléma, hogy a Samsung már hivatalosan cáfolta a hírt, az MWC-n nem mutatják be az SGS III-at, hanem majd egy külön rendezvényt tartanak neki valamikor az első negyedév végén.

  2. „A gyártó megerősítette a készülék debütálásának csúszását.
    A gyártó szerint a Galaxy S II utódja nem a Mobile World Congress-en, hanem az első félév során egy exkluzív eseményen fog hivatalossá válni, így a bejelentése után nem kell majd sokat várni, hogy piacra kerüljön a készülék.”

    …………….No Comment………………………

Szólj hozzá