Home Játékok Alkalmazásbemutató – Burn The Rope

Mai bemutatónk főszereplője a Burn The Rope, amely a Big Blue Bubble gyermeke. A játék már iOS és Android platformokon jó ideje sikerrel hódít, így nagy örömömre szolgált, hogy tavaly szeptember óta már a Windows Marketben is megtalálható.

A játék az Xbox Live rendszerébe is integrálódik, így a szokásos élményen felül az achivementsekre is gyúrhatunk. Először egyébként nem is foglalkoztam ezekkel, később aztán mondhatni, hogy megszállottja lettem  a pontok gyűjtésének.

De miről is szól a játék? Aki egy kicsit szeretett gyerekkorában gyújtogatni, az előnnyel indul, hiszen itt a dolgunk egészen pontosan az lesz, hogy minél több kötelet eltüzeljünk. A helyzet azért nem ilyen egyszerű. A pályákon a kötelek különböző formákban vannak, sőt később eltérő színben pompáznak. A köteleken különböző hangyák, bogarak is mászkálnak, akik megkönnyíthetik a dolgunkat. Így például vannak színes hangyák, amelyek segítségével az eltérő színű köteleket tudjuk begyújtani, míg mások felrobbanva felgyújtanak mindent maguk körül. És ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen később egyre bonyolultabb ábrákon egyre furmányosabb módon tudjuk csak átverekedni magunkat.

Minden pályát három szinten tudunk teljesíteni: bronz, ezüst és arany fokozatban. Egyes Xbox achivementekhez például elengedhetetlen, hogy aranyra teljesítsünk minden pályát.

Az ára átlagosnak mondható (ha nem vesszük azt, hogy az android verzió ingyenes) 710 forintot kell leszurkolnunk, ha játszani szeretnénk a teljes játékkal.

Letöltés: http://www.windowsphone.com/en-US/apps/1ac5bf25-73f2-497d-a6d2-5c0f6452f7ff

Szólj hozzá