Home Játékok Number Hunter – egy kis számvadászat

Játékról mindig jó dolog, ha szó van, hiszen az okostelefonok egyik legnépszerűbb használati módja a szórakozás. Egy napot nézve az átlag lehet, hogy jóval többször hajít el egy madarat, vagy vág ketté egy gyümölcsöt, mint amennyiszer hívást indít vagy fogad. Ha ráadásul a játék fejlesztője hazánk fia, akkor pedig még nagyobb öröm beszámolni róla. 

Mai alanyunk a Number Hunter, amit a játék fejlesztője, Bozzai Gyula mutat be röviden:

A játék lényege, hogy adott egy tábla, amelyen számok helyezkednek el. A játék kezdetén le kell venni az egyiket, ez lesz az aktuális szám. Ezután annyi a szabály, hogy ennél a számnál vagy eggyel kisebb, vagy egyel nagyobb számot vehetünk le a tábláról. A levett szám átváltozik az aktuális számmá, azaz ezután már ennél kisebb vagy nagyobb számot tudunk csak levenni. Ha nincs ilyen, akkor újra bármelyiket választhatjuk.

Minden játék 90 másodpercig tart, ezalatt kell minél több pontot szerezni. Amilyen értékű számot leveszünk a tábláról annyi pontot kapunk érte. Minden elért 75 pont után kapunk +5 másodpercet. Ha sikerül emelkedő vagy csökkenő sorrendben levennünk négy számot, azért +10 pont jár. A számok egytől tízig vannak számozva, egyesnél a tízes számot lehet választani, és ugyanígy fordítva, azaz tízesnél az egyest. Lehet, hogy így leírva kicsit érthetetlen, de néhány játék után rá lehet érezni a lényegre, akkor pedig szórakoztató a játék.

Akinek a szöveges leírás nem lenne elég, az tekintse meg a játékról készült videót is:

A játék ingyenesen letölthető az Android Marketből: https://market.android.com/details?id=com.gyulabozzai.numberhunter

Szólj hozzá