Home Játékok Geared – a fogaskerekeid hogy vannak?

A Geared egy olyan kirakós játék, ami alapvetően új oldalról közelítette meg az ilyen fajta játékokat. A több mint egymilliós letöltési szám alapján nem foghatunk mellé a játék letöltésével.

A főszerep ennél a puzzle játéknál a fogaskerekeké. A több mint 100 pályán rendre az a feladatunk, hogy a képernyő alján és tetején lévő színes fogaskereket összekössük a rendelkezésünkre álló elemek alapján. Ahogy a Lego vagy a puzzle játékoknál, úgy itt is vannak különböző méretű elemeket, amelyeket összeillesztve oldhatjuk meg a feladatokat.

Bár a játék az első pályákon egyszerűnek tűnhet, később nehezedik a feladat, és nem feltétlenül tudjuk elsőre megoldani a pályát. Hiszen amíg az első pályákon elég csak összekötni két kereket, idővel ennyi nem lesz elég, ráadásul a pályákon feltűnhetnek nehezítő körülményeket is, amelyeket ki kell kerülnünk, no és akkor a gravitációról még nem is beszéltünk..

Az ingyenes letölthető Geared tehát ajánlott kategória, remekül el lehet vele ütni az időt, csak vigyázzunk, nehogy beletörjön a fogunk egy-egy nehezebb pályába.

1 hozzászólás to this post
  1. Nagyon jól összerakott játék, érezhető benne a fizika és meglepően élvezetes. Alig lehet lerakni. A 45-ik pályánál megakadtam, de még ez sem veszi el a kedvem, mert bennem van, hogy akkor is megcsinálom. 😀

Szólj hozzá