Home Hírek Seregnyi új Galaxy készülék a Samsungtól

A cég nem ül a babérokon, és bár most éppen körperlik a készülékei miatt, ő azért folyamatosan fejleszti és újítja a modellpalettáját. A ma bejelentett új készülékeket egyébként 5 különböző osztályba lehet ezentúl beosztani tudástól és természetesen ártól függően.

A belépő kategóriájú telefonok (alapvetően az olcsó készülékek, fiataloknak) az Y nevet kapják, míg a felsőkategóriás, igazi szupertelefonok pedig az S-t. Ezek között találunk még három szintet, felülről lefele: R, mint Royal (premium telefonok), W, mint Wonder (high-tier telefonok), és M, mint Magical (mid-tier modellek).

Galaxy W

Abszolút a középút az új modellpalettában. 1,4Ghz-es kamera, HSDPA (14.4Mbps) kapcsolódási lehetőség, 3.7 inches kijelző 800×480 pixel felbontással. 5 megapixeles kamera, bluetooth, akár N-es wifi hálózatok támogatása és 1500 mAh-os akkumulátor.

Galaxy M Pro

Egy kategóriával lejjebb található készülék, ami a fiatal és/vagy alapvetően sokat kommunikáló réteg készüléke lehet. Akiket nem a kijelző mérete, és a legújabb játékok érdekelnek, hanem inkább a teljes QWERTY billentyűzet, azoknak lehet jó választás a BlackBerry stílusú mobil. A készülékben egy 1Ghz-es processzor van, 2.66 inches kijelzője van, ami 480×320 pixel felbontásra képes. 5megapixeles kamera van hátul, de előre is kapott egyet, így nem lehet gond a videótelefonálás sem. 3.0-as bluetooth, wifi (b/g/n) és 1350mAh-os akkumulátor. A készülékre előre telepítve találhatóak olyan céges alkalmazások, mint pl. a Cisco Mobile vagy a Webex.

Galaxy Y

A belépő szintű készülék abszolút azoknak, akiknek az ár a legfontosabb. 832Mhz-es processzor, 3 inches kijelző 320×240 pixeles felbontással. A telefon hátuljára egy 2 megapixeles kamera került. Bluetooth, wifi (802.11b/g/n) és HSDPA (7,2Mbps-ig) természetesen ebben a készülékben is van. Az áramellátásról egy 1200mAh-os akksi gondoskodik.

Galaxy Y Pro

A Galaxy Y „prosított” változata, ami annyit tesz, hogy teljes QWERTY billentyűzettel szerelték fel, és a nagyobb érintőkijelzőt lecserélték egy vékonyabbra, egy 2.6 inchesre.

Végül pedig egy kép, ami jól szemlélteti az új Galaxy palettát, amivel a Samsung láthatóan mindenkit szeretne lefedni:

Szólj hozzá