Home Játékok Stand O’Food – Éhes valaki?

Mai játékunk a Stand O’Food lett, ami ugyan nincs a legfelkapottabb android játékok között, mégis képes lekötni az embert jó időre. A játék eredetijét a Big Fish Game készítette, aki flash játékokban utazik, és nagy népszerűségnek örvend az interneten. Szerencsére az android port is jól sikerült, könnyen és zökkenőmentesen játszható a Stand O’Food.

Egy ügyességi játékról van szó, melyben hamburgereket kell készítenünk és minél gyorsabban és pontosabban kiszolgálni a vendégeket. A Marketből ingyenesen letölthető demo elég hosszú ideig szórakoztat, mielőtt valóban idegesítő módon figyelmeztetne minden pálya után a teljes verzió megvásárlásának lehetőségére. Az ára azonban nem vészes, 560 Ft-ért több órás elfoglaltság garantált.

Első belépéskor egy rövid tutorial keretében megtudhatjuk, hogy különböző összetételű hamburgereket kell készíteni, ami abból áll, hogy megfelelő sorrendben kell több futószalagról levenni a zsömle alját, a húspogácsát, zöldségeket, sajtot, stb. természetesen a vendég igényének megfelelően. Ha elrontjuk a sorrendet, akkor sincs baj, rendelkezésre áll egy tányér, ahova a felesleget letehetjük, valamint a jobb felső sarokban lévő nyíllal visszatehetjük a hozzávalót a futószalagra. A tányér -melyből többet is vehetünk majd – egyébként jól fog jönni később, amikor már óriás emeletes szendvicseket kell gyártani, és persze gyorsan. Az elégedetlen vendég ugyanis távozhat is. Ennek megakadályozására is vannak persze trükkök; minden teljesített nap után vásárolhatunk az összegyűlt pénzből hasznos dolgokat. A légkondicionáló hűs levegője türelmesebbé teszi vásárlóinkat, a grillezett ételeket több pénzért árulhatjuk, valamint fűszerek is rendelkezésre állnak. Az egyik leghasznosabb segédeszköz a csomagoló doboz, amit ha megveszünk, és a szendvicset rossz sorrendben raktuk össze, de nem akarjuk szétszedni, abba belecsomagolva így is eladhatjuk. Segítségünkre van egy szakácskönyv is, mely a menüből is előhozható, de minden új szendvics elkészítésénél is felbukkan, itt látható, hogy melyik szendvics milyen kiegészítővel lehet ízletesebb és persze drágább is.

A játék grafikája nagyon jónak mondható, egyszerű, de szépen kidolgozott, aki szereti a gyorséttermi ételeket, talán még a nyálát is csorgathatja egy-egy jól felépített szendvicsre. A szükséges készségeket tekintve talán a Fruit Ninja-hoz hasonlítható, mivel gyorsan, de pontosan kell a képernyőt érinteni, de oda is kell figyelni, nemcsak vaktában dobálni az alapanyagokat.

Letöltés: https://market.android.com/details?id=com.g5e.standofood

Szólj hozzá