Home Hírek Jól fogy a Samsung Galaxy S2

Láthatóan van keresnivalója a piacon egy kétmagos, felső kategóriás telefonnak. A Samsung aktuális zászlóshajójából 2 hónap alatt majd 3 millió darabot értékesítettek, ami még az elődjénél, a Galaxy S eladási adatainál is jobb. A szép eredményt ráadásul nagyrészt az USA nélkül érték el, hiszen ott szolgáltatótól – tehát olcsóbban, részletekben – nem lehet egyelőre megvásárolni a készüléket.

A Galaxy S II-nek nagy szerepe van abban, hogy a Samsung az elmúlt hónapokban jelentősen tudta növelni részesedését több fontos európai piacon. Például az Egyesült Királyságban a Samsung Electronics már több mint egy éve a legkeresettebb márka. Ausztriában az okostelefon eladások 30, míg Svájcban 36 százalékát a Galaxy S 2 tette ki.

Az S2 előtt még nagy piacok vannak nyitva, pár napja kezdték meg a készülék forgalmazását Dél- és Közép-Amerikában. Az egyik legnagyobb felvevő piac, az Egyesült Államok pedig még nincs is igazán bevetve, hiszen ott egyelőre csak függetlenül érhető el a készülék. A spekulációk szerint a mobil több szolgáltató kínálatában is elérhető lesz, az elődjéhez hasonlóan akár más – más néven és konfigurációban.

(via hwsw)

Szólj hozzá