Home Hardver Samsung Galaxy médialejátszó

A Samsung kiadta a Galaxy sorozat legújabb tagjának reklámvideóját. És hogy miről is van szó? Hát az új Samsung Galaxy Player-ről (YP-G50), amit valószínűleg az iPod Touch Androidos ellenfeleként szeretnének bevetni.

Az Android alapú médialejátszó forgalmazását még ebben a hónapban megkezdik, bár a hírek szerint egy francia boltban már kapható. A YP-G50 Android 2.1 -et futtat,  3.2-inch érintőkijelzővel és 2 megapixeles kamerával van felszerelve. Természetesen a készülék rendelkezik Wi-Fi támogatással is. A Samsung médialejátszója 8, illetve 16 gigabyte belső tárkapacitású verziókban kerül piacra. Természetesen ez később microSD kártyával bővíthető. A legtöbb népszerű audio / videó formátum (MP3, OGG, AAC, M4A, WAV audio, MPEG4, H.263 handle, H.264, WMV, DivX, XviD) támogatás mellett  még FM rádióval is felszerelték, sőt még GPS chipet is kapott.

Videó:

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post
  1. Ez mindekepp kotelezo volt nekik, en meg mielott megvettem volna a Galaxy S-t kerestem hasonlo termeket barmilyen gyartotol Androiddal, de semmi sem tunt annyira jonak, igy inkabb vartam Galaxy S-re..

Szólj hozzá