Home Játékok A hét játéka – Replica Island

Sorozatunk célja, hogy hetente egy-egy olyan játékot mutassunk be, amely képes lekötni bárkit 10-20 percre, vagy akár több napra is.

A Replica Island egy szép grafikájú, izgalmas játékmenettel rendelkező játék. Nem kell nagyon gondolkodni benne, csak menni előre, inkább az ügyesség az, ami számít. Főhősünk, akit irányítunk egy Android figura, akinek különböző pályákon és akadályokon kell keresztülverekednie magát. A harcban segítségére van a professzor és egy fiatal lány is.

A játék egyszerű, össze kell gyűjteni a pályán elhelyezett arany és piros tallérokat. A pályán vannak azért ellenségek is, akik próbálják megnehezíteni a dolgunkat. Ellenük nem sokat tehetünk egyébként, egyetlen fegyverünk, ha rájuk ugrunk. Ehhez szükségünk van a gyorsan kimerülő rakétánkra is, amellyel egyébként a pályán tudunk közlekedni.

A játék egyébként ingyenes, ráadásul open-source, azaz nyílt-forráskódú. A játék már 1.5-ös Androiddal is működik, lényegében bármilyen felbontáson. Így aztán készülékeken sem válogatós, biztosak lehetünk benne, hogy el fog indulni a telefonunkon. A Replica Island 40 pályát tartalmaz, így hosszú játékidőre számíthatunk. Ennek ellenére nem óriási méretű, csupán 5 MB helyre van szüksége.

A játék hivatalos oldala: http://replicaisland.net

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá