Home Hardver Samsung Corby Android alapokon

A Samsung Corby „kategória” általában a fiatalok szánt, olcsó, középkategóriás mobilt jelentette. De most itt az új Corby i5500 (régen Galaxy i5500 néven emlegették) amelyet már a Google operációs rendszere hajt és így jóval okosabbnak mondható mint a testvérei.

A készülék meglehetősen kis méretű, így közvetlen vetélytársa lehet a Sony Ericsson Xperia X10 mini-nek. Ennek megfelelően kijelzője is csak 2,8 colos. Központi egysége 600 Mhz-es, a ROM és RAM mérete még nem tisztázott, de valószínűleg 256 MB körüli lehet, lévén a kis kijelzőhöz és a relative alacsony árszinthez ennyi passzol.

Fényképezője visszafogott, csupán 2 megapixeles kamerával szerelték fel. A kapcsolatok terén viszont nem szerénykedik: 7,2 megabites HSDPA, Wifi, Bluetooth, és GPS is a listán szerepel. Micro USB és szabványos jack bemenet is található a készüléken. Ára a lélektani 200 euró alatt maradt, tehát 60 ezer forint környékére várható. Olaszországban már hivatalosan bemutatták, itthoni bevezetéséről még nincs információnk.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá