Home Hardver Motorola Milestone XT720 Xenon vakuval

Úgy látszik, a Motorolánál lassan trend lesz, hogy minden mobilja más-más névvel jelenik meg Amerikában és Európában. A címben szereplő Milestone XT Amerikában Motorola Motoroi néven fut. A telefon egyik legérdekesebb része, hogy az első Android-os mobil, amelyet Xenon vakuvál láttak el, amelynek hála új távlatokat nyithat a mobil fotózás terén. (Egyébként a Nokia N8 telefonjában is visszatért a Xenon vaku, úgy látszik reneszánszát éli a LED után.)

A vaku mellé komoly kamera is társul, 8 megapixel felbontással. A 720p videfelvétel nem akadály a mobilnak, amin helyet kapott HDMI csatlakozó is. A képek visszanézésre egy 3.7 hüvelykes, 480×854 pixel felbontású kapacitív, és multitouch képes kijelző felel.

A 10,2/5,76 megabites HSPA átvitelen kívű természetesen WLAN és sztereó Bluetooth kapcsolatra is képes a készülék. A teljesítményről a 256 MB ROM, a 512 MB RAM, és 600 MHz-es ARM Cortex-A8 alapú processzort gondoskodik.

A gyátó állítása szerint 9 óra beszélgetési idő érhető el az 1390 mAh kapacitású akkumulátorral. HDMI csatlakozó mellet szabványos jack bemenet található a mobilon.

A Milestone XT720 Android 2.1 rendszerrel a érkezik (majd valamikor). A hírek szerint ez később Android 2.2-re is frissíthető lesz.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá