Home Programok Frissült az Evernote

Az Evernote fejlesztői kiadták a program legújabb verzióját, ami jó pár hibajavítást és fejlesztést foglal magában. A javításoknak hála, a szoftver már sokkal gyorsabban is mozog a telefonon, ami egy ilyen típusú alkalmazásnál igen fontos. 

Az új fejlesztések között megtaláljuk az újradesignolt logót, és regisztrációs felületet, de a feljegyzések lista felületén is változtattak az alkotók, hogy jobban illeszkedjen a WP7 rendszeréhez. Saját tesztjeink is azt mutatják, hogy jóval fürgébben megy már az alkalmazás indítása. Akinek még nem lenne Evernote fiókja, az se aggódjon, akár a telefonnal is tudunk regisztrálni új accot, majd mindenféle visszaigazolás nélkül már be is léptet bennünket az app, ami ebben az esetben hasznos és jó. Az első használat során a szoftver segít bennünket különféle tool tippekkel, így könnyen el tudjuk sajátítani a használatát. A készítők egyébként mellékelték a szoftver rövid bemutatóját is az Evernote-hoz, így aztán már tényleg könnyen belakható az alkalmazás.

Akinek kevés a Microsoft One Note, esetleg korábban is Evernote felhasználó volt, az mindenképpen nézze meg az alkalmazást, a WP7-es mezőny egyik leghasznosabb szoftvere, ráadásul ingyenes és reklámmentes.

Letöltés: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/evernote/db21927d-f292-e011-986b-78e7d1fa76f8

Hasonló cikkek

Szólj hozzá