Home Hírek Android vs. Windows Phone Workshop

A Telenor tovább gördíti az Android Workshop-ot, ami a következő állomásán jelentősen eltér az eddigiektől, hiszen egy másik platform is főszerephez jut, ez pedig a Windows Phone. Az Android vs. Windows Phone Workshop állomáson fejlesztők és bloggerek hasonlítják össze a két operációs rendszer sajátosságait és lehetőségeit.

Kicsit változik az esemény levezénylése is, hiszen a korábban megszokott elődadások helyett interaktív kerekasztal-beszélgetéseket szerveznek, amik után egy kötetlen hangulatú „fejlesztői expó” lesz, ahol a vendégek a meghívott előadókkal, fejlesztőkkel cserélhetnek tudást, tapasztalatot.

Összesen 10 fejlesztői csapat (köztük profik, cégek és magánszemélyek) mutatják be munkáikat a nagyérdeműnek, és beszélnek az okostelefonokban rejlő üzleti lehetőségekről. Természetesen két operációs-rendszer különbségeiről is szót ejtenek az előadók.

A helyszínen egyébként a rendezvényen a témához kapcsolódó fontos bejelentésesre is lehet számítani, illetve kipróbálhatjuk a készülékgyártók újdonságait és a Deezer Zene szolgáltatást is.

Időpont: 2012. október 25. 18:00 (érkezés 17:30-tól)

Helyszín: Millenáris Fogadó, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20

Szólj hozzá