Home Hardver Érkeznek az Yezz Windows Phone 8.1-es készülékei

Valószínűleg sokan vannak akiknek a Yezz mint márka az okostelefonok világában nem sokat mond. Pedig a gyártó elég tisztességes készülékeket dob piacra, versenyképes áron. Az itthoni ár-összehasonlító oldalakon is láthatjuk, hogy számos androidos okostelefonnal képviseltetik magukat. A gyártó most úgy döntött, hogy az androidos készülékek mellett harcba küld két Windows Phone-t futtató telefont is, így született meg a Billy 4 és Billy 4.7.

A Billy 4.7 a hírek szerint 199 eurós áron lesz kapható Európában októbertől. A készülék nevéből adódik a kijelzőjének a mérete, 4.7 hüvelykes. A panel 1280×720 pixel felbontására lesz képes, ami ezrét az árért nagyon jónak mondható. Belül egy 4 magos, 1.2Ghz-es futó Qualcomm Snapdragon processzort találunk, amit 1 GB RAM segít a szürke hétköznapokban. Elég valószínű, hogy nem lesz gond sem az operációs-rendszer, de még a komolyabb játékok futtatásával és megjelenítésével sem. A tárhelyen úgy tűnik spóroltak, csupán 8 GB, amiből az OS még egy le is csíp egy kicsit. A készülék hátlapján egy 8 megapixeles, az előlapján pedig egy 2 megapixeles kamera található.

yezz-Billy4-hero

A Billy 4 kisebb testvérénél, gyengébb hardvert is kapott, viszont így természetesen olcsóbb is tud lenni, egészen pontosan 129 euróba fog kerülni. A kijelzője 4 hüvelykes  800×480 felbontással, a borítás alatt viszont szintén négy magos, 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon processzor van. Sajnos a gyártó mind a beépített tárhelyet, mind a RAM-ot is megfelezte a Billy 4 esetén, 4 GB illetve 512 MB RAM áll rendelkezésünkre. A hátlapon 8, az előlapon pedig 1.3 megapixeles kamera foglal helyet.

A készülékeket a közelgő IFA-n mutatja be a gyártó, ám a weboldalán már kint vannak a legfontosabb adatok a Billy modellekről. Remélhetőleg a Yezz androidos készülékeihez hasonlóan a Windows Phone-t futtató telefonok is kaphatóak lesznek nálunk is, erről pontos információ egyelőre nem áll rendelkezésre.

Szólj hozzá