Home Programok Lusteria – alkalami partnerkereső Androidra (x)

(Android, 18 éven felülieknek) Gyakran mutatunk be magyar appokat, ha fejlesztőjük megkeres minket. A Lusteria célja, hogy segítsen az alkalmi partnert keresőknek egymásra találni. Ehhez hasonló oldalak dögivel vannak a neten, sokuk már rendelkezik mobilos oldallal is, natív alkalmazásba viszont ez idáig nem futottunk bele. A Lusetria a beszamolok.com adatbázisára épülő natív Androidos alkalmazás.

A programban össze vannak POI szerűen vannak összegyűjtve a hölgyek, urak és még a párok is. A tájékozódást a jól bevált Google Maps térképe segíti. Az alkalmazás a telefon GPS-ének segítségével mutatja meg a közelünkben lévő partnereket.

 lusteria lusteria_2

Ha kiválasztottuk a nekünk szimpatikus partnert, egy bökéssel már hívhatjuk is vagy a térkép segítségével oda is navigálhatunk, így a számunkra kevésbé jól ismert környéken is képesek vagyunk jól tájékozódni.A partnerekről részletes listát és adatlapokat kapunk, ahol a főbb és fontos információkat átláthatjuk.

 lusteria_3 lusteria_4

Természetesen a keresésre is van lehetőségünk, beállíthatjuk a számunkra érzékeny adatokat és az alkalmazás ennek megfelelő partnereket ajánl nekünk. Lehetőség van a partnerek elmentésére a kedvencek közé, hogy legközelebb gyorsabban megtaláljuk azt. Az ilyen appok közül azzal emelkedik ki a Lusteria, hogy offilne is működik, így szinkronizálás után netkapcsolat nélkül is megtalálhatod akit keresel. Az alkalmazás készítőjétől megtudtuk, hogy hamarosan érkezik a teljes Europát lefedő verziója, német és angol nyelven is. (x)

gplog

 

 

 

Hasonló cikkek

Szólj hozzá