Home Programok Mehdoh Twitter kliens Windows Phone-ra

A Mehdoh egy jól használható, teljes értékű Twitter kliens Windows Phone-ra. Sőt, igazából még több is, hiszen Soundcloud és Instagram fiókunkat is kezelhetjük vele. Alapvetően azért inkább Twitter kliensként nézzünk rá, ami rendelkezik egy-két szokatlan extrával. A Soundcloud-ról például zenét is képes streamelni a háttérben, az Instagramos fiókunkat bekötve pedig nyomon követhetjük a saját feedünk tartalmát.

Twitter kliensként mindent tud, amit elvárhatunk tőle. A népszerűbb képmegosztókra feltöltött képeket láthatjuk a timeline-on, támogatja a Vine videókat, és a twitter-conversationst, azaz a „beszélgetéseket” is kibonthatjuk. Az alkalmazás tartalmát mi állíthatjuk be, kombinálhatjuk a különböző fiókok feedjeit. A fontosabb WP8-as fejlesztéseket is beépítették az alkalmazásba, így támogatja a lockscreen értesítéseket, az élőcsempéket és a lockscreen hátteret is.

Az Mehdoh fizetős, de aki éppen Twitter klienst keres, 0.99 dollárért nem fog csalódni. (A poszt eredetileg úgy indult, hogy a kliens ingyenes egy rövid ideig, de pont mire kitettük a cikket, sajnos ismét fizetős lett az alkalmazás. A cikket viszont inkább kint hagytuk, hiszen ettől eltekintve a Mehdoh még mindig egy remek app.)

windows-phone-store

Hasonló cikkek

Szólj hozzá