Home Játékok Itt a piros, hol a piros Firefox OS-re

Az „itt a piros, hol a piros” játékra remélem még mindenki emlékszik. Nekem igazán régi, de annál jobb emlékeket sikerült felidézni ennek az alkalmazásnak hála. Azok a csütörtök reggelek, amikor nyáron korán kilátogattunk a piacra szüleimmel, és mindig ámulva néztem azokat, akik a piac egy-egy meghatározó szegletében „itt a piros, hol a pirost” játszottak. Egyszerre volt izgalmas, és tiltott gyümölcs szaga az egésznek.

A Firefox OS-re megjelent „Where is the red” pontosan azt hozza, amit elvártunk, egyszerű, szórakoztató játék. Három életünk van, egy-egy játékmenetben, viszont ha nem hibázunk, a játék emel a szinten, és nehezebb dolgunk lesz. Nekem álmosan, korán reggel nem sikerült a 2. szint fölé jutni, szóval kihívás az van benne. Aki szeretne egy kicsit retrozni, és van néha pár perce játékra, mindenképpen próbálja ki, nem fog csalódni.

Az külön öröm egyébként, hogy az alkalmazást hazánk fia, „butcher” készítette. Az app-nak egyébként van böngészőben és Androidon is futó verziója. A Windows Phone és iOS verziók is hamarosan elérhetőek lesznek.

firefox_marketplace

2 hozzászólás to this post
  1. „Here is the red, where is the red, genyó. Happy show, money show. Hungarian lucky game!” (Hadházi László) 😉

Szólj hozzá