Home Hardver Újabb Motorola Moto G információk szivárogtak ki

Sejteni lehetett, hogy a Motorola készül valamivel. Nem is olyan régen a weboldalra került ki véletlenül egy link egy rövid időre. Most egy nyomtatott prospektus árulkodik arról, hogy érkezik az olcsóbb Moto G nevezetű mobil. A promo anyagból szinte minden kiderült a Motorola új üdvöskéjéről.

Ezek szerint a telefon 4.5 hüvelykes, 720p kijelzővel rendelkezik, amelyet Gorilla Glass technológia véd a karcolódástól. A borítás alatt négymagos,  1.2GHz-es Snapdragon  processzor található. Belső tárhelye 8 GB vagy 16GB lehet, a bővíthetőségéről még nincs információ, de könnyen lehet, hogy kimarad belőle a microSD kártyahely. A Moto G főkamerája 5 megapixeles, amely 720p videófelvételre alkalmas. Jó hír, hogy az előlapra is jutott kamera, egy 1.3 megapixeles modell.

motorola-moto-g-prop

A Motorola Moto G operációs-rendszere minden bizonnyal az Android 4.3 lesz (ez szerepelt a prospektuson is), de nem elképzelhetetlen, hogy a KitKat is megjelenik a telefonra, akár hivatalos rajtja után nem sokkal. Ez egyébként a pletykák szerint még idén év vége előtt várható, az ára pedig igen kedvező, az Egyesült-Királyságban már 135 fonttól elvihető, előfizetés nélkül.

Szólj hozzá