Home Hírek Újdonságok a Telekom kínálatában

Nem kevesebb mint 5 új androidos készüléket mutatott be a Telekom, amelyek már vagy elérhetőek, vagy hamarosan elérhetőek lesznek a vásárlók számára. A telefonok között vannak abszolút high-end modellek is, mint például az LG G2, de van olyan is, ami az alsóbb szegmensben próbál szerencsét. Érdekes, hogy az öt okostelefonból három az Alcatal modellje.

Alcatel IDOL S

alcatel_ot_idol_s_lte-1-400

Az Alcatel Idol S a gyártó egyik legelső LTE készüléke, mely szokásosnál is jobb ár – érték arányt képvisel. A készülék azoknak lehet jó választás, akiknek fontos a nagy és éles kijelző, a teljesmény, ám mindezért nem szeretnének „feleslegesen” többet kiadni a kelleténél. Az Alcatel Idol S kinézetével és teljesményével is felveszi a verseny a nevesebb gyártók rendre drágább készülékeivel. A telefon viszonylag nagy, 4,7”-es érintőkijelzővel bír, amely IPS panelű, és nem kevsebb mint 720×1280 pixel felbontásban pompázik. A hátlapon megtalálható 8 megapixeles kamerával akár FULL HD videófelévteleket is készíhetünk 30 fps sebességgel. A készülékben 4 GB beépített tárhely található, amely microSD kártyával természetesen tovább bővíthető.

Alcatel M’Pop

Alcatel-OT-mpop-range

Az M’Pop mind árában, mind megjelenésben visszafogott az Idol S-nél. Ebben a készülékben már „csak” 4,0 hüvelykes, TFT kijelző található, amely  480×800 pixel felbontást tud megjeleníteni. Hátsó kamerája is már csak 5 megapixeles, de a HD videfelvételre még alkalmas. Aki még inkább árérzékeny, annak javasolt.

Alcatel S’Pop

Alcatel One Touch SPop

Az S’Pop a legkisebb a három Alcatal modellek közül, kijelzője 3,5”-es érintőkijelző, már-már retrónak mondható 320×480 kijelzővel. Belső tárhelye is csupán 2 GB, ami valószínűleg játékokkal úgy sem lesz tele, hiszen a legújabb és legnépszerűbb 3d-s játékokat nem valószínű, hogy futtatni tudja. Akiknek nem fontos a teljesítmény, csupán egy „okosmobilt” akarnak, azok nem csalódnak benne.

HTC Desire 300

htc-desire-300

A Desire 300 a tajvani cég belépőszintű modellje. A nyáron bemutatott telefonnal lett teljes a cég új palettája. A Desire 300 burkolata alatt 2 magos, 1 GHz-es Snapdragon S4, és 512 MB RAM azért megtalálható, így a mindennapi igényeket minden bizonnyal ki tudja elégíteni. Belső háttere 4 GB, amely bővíthető microSD kártyával. A hátlapon egy 5 megapixeles, az előlapon egy 0.3 megapixeles kamera található. Ideális választás azoknak, akik minőségi készüléket keresnek, alacsonyabb áron.

LG G2

lg_g2_black_1-400-lte

Az LG G2-es modellje a cég új zászlóshajója, és egyben az aktuális 5-ös fogatnak a legerősebb tagja. A telefon óriási kijelzőjével már feszegeti az normális határokat, de még nem phablet kategória: 5,2 hüvelykes, 1920×1080 pixel felbontással. A telefon legérdekesebb része talán a hátulján található gombok. Igen, a hátulján. A mérnökök úgy gondolták, hogy mivel eleve hátul vannak az ujjaink, miért ne lehetne itt egy-két gomb. Egész pontosan a hangerő fel / le állító, illetve a kijelzőt feloldó gombot rakták ide. A készülék minőségi bordítása alatt csúcshardver található, négymagos Qualcomm Snapdragon 800-as processzort és Adreno 330-as GPU, illetve 2 GB RAM. Akinek az ár nem annyira fontos tényező, és a sebesség a mániája, annak érdemes megfontolni az LG új modelljét.

Szólj hozzá