Home Egyéb Üdv a MobileGeeks oldalán

Szeretettel üdvözlünk minden új és még újabb olvasót a MobileGeeks hasábjain. Gyakran mondják, hogy nincs kettő négy nélkül, nos esetünkben ez inkább úgy hangzik, hogy nincs egy kettő nélkül. Az oldalunk ugyanis két korábbi blog egyesüléséből jött létre.

Ahelyett, hogy egyidőben több oldalt tartanánk karban, inkább arra gondoltunk, hogy összeolvasszuk őket, így koncentrálni tudjuk a figyelmünket és időnket egy helyre. Plusz választottunk egy – véleményünk szerint – frappáns és jól megjegyezhető domain nevet, hogy kicsit jobban nevesíthető, szerethető legyen az oldal.

Alap koncepció nem változott, inkább bővült: különböző mobil operációs rendszerek újdonságairól és készülékeiről számolunk be nektek, megtámogatva néha egy-egy teszttel, illetve részletesebb bemutatóval. Nem titkolt célunk, hogy a hazai fejlesztőkre jobban odafigyeljünk, nagyon sokan írtak nekünk korábban is, hogy bemutatnák alkalmazásaikat. Ennek most nagyobb figyelmet szentelünk, és megpróbáljuk alaposan bemutatni mind a programokat, mind a fejlesztőket.

Sok-sok ötletünk van, így a tartalomra remélhetőleg nem lesz panasz. Részletesebben az oldalról a „Rólunk” fül alatt olvashattuk, ha bármi ötletetek, véleményeket van, szívesen várjuk hozzászólás formájában.

Hasonló cikkek
0 4959

0 1679

Szólj hozzá