Home Játékok 4 remek játék most ingyen

A Microsoft blogján futottam bele, hogy négy remek játék a Minicliptől április 15-ig ingyenes lesz.  A játékok normális esetben 2.99 dollárba kerülnek, így aki esetleg eddig az ára miatt vonakodott megvenni őket, most gyorsan keresse fel a Store-t és csapjon le rájuk! Az akcióban részt vevő játékok: Fragger, Gravity Guy, Monster Island és a iStunt 2.
Monster Island

monster_island

Korában már írtunk róla egy rövid bejegyzést egy akciózás miatt, egyszerű „célozz és dobj” játék. Megfelelő irányzékkal és megfelelő erővel kell eltalálni a pályán a szörnyeket. Az első körökben még sima kavicsokkal tudunk csak támadni, de később már fejlettebb „fegyvereink” is lesznek.

Fragger

fragger

A Fragger nagyon hasonló a Monster Island-hez felépítésben. Feladatunk itt a rosszarcúak kiűzése a különböző épületekből, területekről. Ezt gránát hajítással tudjuk véghezvinni. Itt is fontos a megfelelő irányzék és erő, és az sem mindegy, hogy milyen sorrendben csináljuk a dolgokat.

Gravity Guy

gravity_guy

A végtelenbe és tovább, oldalnézetes játék, ahol meg kell lógnunk a minket üldöző egyén elől. A gravitációval mi tudunk játszani, ha akarjuk a padlón futunk, ha akarjuk a plafonon.

iStunt 2

istunt

Az iStunt 2 a sport szerelmeseinek lehet jó választás, ugyanis a játékban egy snowboardost kell irányítanunk, és úgy végigmenni a pályán, hogy lehetőleg minél jobb trükköket csináljuk, és közben összeszedjük a pályán elrejtett dolgokat.

2 hozzászólás to this post

Szólj hozzá