Home Programok Éhes vagy? Rendelj pizzát a telefonról

Ezeken a márciusi téli estéken nincs is jobb, mint rendelni egy pizzát és ki sem mozdulni. A most megjelent Pizza.hu mobilalkalmazásával még a fotelből sem kell felállnunk ahhoz, hogy megrendeljük a vacsorát, mindent elintézhetünk a telefonunkról. Az app több mint 300 étterem kínálatát tartalmazza. Természetesen nemcsak pizzát tudunk rendelni, ha éppen hamburgerre vagy egy jó sushira vágyunk, az sem akadály.

Az alkalmazás első indításakor regisztrálhatunk a pizza.hu-ra, vagy ha előzőleg ezt megtettük már, akkor csak be kell lépni a megadott adatokkal. Sajna, ha a jelszót nem tudjuk, nincs lehetőség arra, hogy az app segítségével újat kérjünk, ezen kívül azonban a regisztráció vagy a belépés folyamata zökkenőmentes. Belépés után már csak szállítási címet kell felvinni, ami itt is többlépcsős, és igazán egyszerűen és gyorsan véghez vihető. Több címet is megadhatunk, így ha éppen nem otthon vagyunk, hanem a munkahelyen, akkor sem kell aggódni.

pizza_hu_2  pizza_hu_3  pizza_hu_4

Az éttermek listája szép és áttekinthető, bár ahogy az alkalmazás többi felületén, itt sem a megszokott metro stílust használták a készítők, de azért bőven „fogyasztható” a felület kinézete. A listán azonnal láthatjuk ha egy étterem zárva van, így nem futunk bele abba a hibába, hogy olyan helyről rendelünk, ami még nincs nyitva. A listán ezek egyébként lent szerepelnek, így elsősorban azokat látjuk, amelyek nyitva vannak. Az éttermekről a fontos információkat azonnal láthatjuk ezen a felületen is, mint például a minimális rendelés, vagy a szállítás díja. Fontos és hasznos visszajelzés mások értékelése az éttermekről, ezt is megtaláljuk még a listában. A feladatunk innen már nem bonyolult, ki kell választani az ételt és megrendelni. Az ételek a könnyebb áttekinthetőség kedvéért kategóriákra vannak bontva, felül például mindjárt az akciós dolgokat találjuk.

A Pizza.hu ingyenesen letölthető a Windows Phone Marketplace-ről, aki szokott rendelni kaját, annak kötelező.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá