Home Hírek Február végén mutatják be az HTC M7-et?

A HTC, amely egykor a tündöklő Android gyártó volt, manapság bajban van. A Samsung, de más cégek is, egyszerűen lehagyták, nem tud labdába rúgni se a prémium készülékek sorában, sem pedig az olcsóbb szegmensekben. Feltámadását sokan várják, hiszen jót  tenne a piacnak, ha ismét meghatározó szerepe lenne az Android készülékek gyártói között.

A cég a sajtó és a bloggerek részére meghívót küldött, egy a jövő hónapban megtartandó sajtóeseményre. A legtöbb portál arra számít, hogy az új zászlóshajóját – a jelenleg M7 kódnév alatt ismert készüléket – fogja a cég bemutatni.

htc-m7-event

A telefonról hivatalos kép még nincs, csak a szokásos bejelentés előtti szivárgó információkra lehet támaszkodni. A cég nem próbál szembe menni az elvárásokkal, a trendnek megfelelően a készülék jó nagy kijelzőt kap, 4.7 hüvelyk személyében. A kijelző fullHD felbontású lesz, 478ppi-vel, a tűéles kép tehát garantált. Ekkora felületen sok pixelt mozgatni nem egyszerű, a „dobozban” valószínűleg egy 1.7 GHz-es négymagos processzor lesz. RAM és ROM méretet egyelőre nem tudunk. Amit még hallani, hogy a hátlapon egy 13 megapixeles hátlapi kamera található, és hogy a készülék tápellátásáról egy jókora 2300 mAh-os akkumulátor fog gondoskodni. Február 19-én reméljük kiderül, mit főzött a konyhájában mostanában a HTC, és hogy az új készülék vajon képes lesz-e visszahozni a gyártót az élvonalba.

htc-m7-leak-1

Szólj hozzá