Home Hírek Ma megismerhetjük a Windows Phone jövőjét

A Microsoft a WWDC és a Google I/O közé pozícionálta időben a „Windows Phone Summit” rendezvényét, ahol ha minden igaz, megismerhetjük a Windows Phone következő generációját, illetve magának az OS-nek a jövőjébe pillanthatunk be.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt még senki nem tudja. Szivárogtak már információk az Apollo-ról, ami a WP8 is lehet, de még senki nem tudja pontosan, hogy mit tartalmazhat az új verzió, illetve milyen készülékek (első generáció, második generáció) fogják támogatni.

Az utóbbi napokban már új képernyőképek is megjelentek a neten, amelyek állítólag már az új operációs rendszerből származnak. A fotókon integrált Skype és olyan új funkciók láthatóak, amelyeket már sokan várnak (pl. adatfogalmi információk, videóhívás, navigáció).

Az esemény magyar idő szerint este 6-kor kezdődik, amelyről sajnos mi technológiai okok miatt nem tudunk élőben közvetíteni, de késő este egy összefoglalóval jelentkezünk, amelyben remélhetőleg rengeteg újdonságról és jó hírről tudunk beszámolni.

Azoknak, akik élőben akarják követni az eseményt, két live blogot ajánlunk:

Szólj hozzá