Home Programok Most olcsón juthatsz hozzá a SurfCube böngészőhöz

A SurfCube Browser az egyik, ha nem a legjobb Windows Phone-os böngésző alkalmazás. Ami miatt most ismét fókuszba került, hogy a fejlesztője a Lumia 900 érkezésének tiszteletére csökkentette a program árát, így 0.99 dollárért már a mienk lehet. Az akció április 13-ig tart.

Mit kapunk ennyi pénzért? Egy teljesen html5 kompatibilis böngészőt, extra jobb „tab” megoldásokkal, mint a gyári böngésző. Ha akarjuk, a linkekre kattintva a böngésző a háttérben nyitja meg az új tabokat, így nem kell megszakítani az aktuális oldal olvasását.

Előzmények és kedvencek is rendelkezésre állnak, így gyorsan visszatalálhatunk egyes oldalakhoz. Magát az alkalmazást, és az egyes oldalakat is ki tudjuk rakni a kezdőképernyőre. Portré és landscape módban is használhatjuk a browsert, az  oldalakat Twitter, Facebook, Windows Live és LinkedIn hálózatokon meg is oszthatjuk. A program képes a YouTube videókat is lejátszani az appon belül.

„Bandwidth saver mode” – azaz adatforgalom kímélő mód azoknak lehet hasznos, akiknek szűkös a mobilinternet keretjük, és nem akarnak feleslegesen fizetni. A gyors és „gazdaságos” böngészéshez még a képeket is kikapcsolhatjuk.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá